Edit: Lisätty på engelska tekstit

 

Kylläpäs on taas äkkiä vierähtänyt tämä aika viime postauksesta. Minutkin on nyt palkittu parilla eri "diplomilla". Eli tämmöiset tunnustukset sain Hepsiltä, kiitoksia vain kovasti! Nämä taitavat olla jo jotakuinkin kaikilla bloggaajilla, joten en enää erikseen jaa.

 

I received a couple of awards, thanks Hepsi!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

824931.jpg

 

 

824932.jpg

 

 

Eilinen olikin täyteen buukattu päivä, töistä kotiin kääntymään ja äkkiä postin kautta Pasaatiin neuletapaamiseen. SNY:ltä oli tullut eka paketti ja pakkohan se oli ottaa mukaan kun en kotona kerinnyt avaamaan! Paketissa oli IHANUUKSIA mistä laitan oman postauksen heti ehtiessäni, kuvia kun ei vielä tähän hätään ole. Siitä huolimatta: KIITOS SNY! Huomasi kyllä että toiveeni/mieltymykseni oli otettu huomioon!

 

Jännityksellä odottelen myös kansainvälisen SP11 vaihdon paritietoja. Ne pitäisi tulla viimeistään tänään 15. päivä.

 

I got my first package from my SP in "Finnish secret pal” exchange! I will make a post with photos asap. I’m also very eagerly waiting for information of my partner in SP11! Should got it during today.

 

Valmista ei ole syntynyt viime aikoina mistään kesken olevasta... Ylösalasraglan Lidlin Colorado-langasta (Uhoavan Gnu:n esimerkin mukaan) on ihan valmistumaisillaan, samoin eräs työ joka luultavasti luokitellaan salaiseksi. Space Invaders-sukat sekä Baijerilaiset ovat suosiolla kesätauolla. Työsopimus on katkolla tämän kuun lopussa, joten ehkäpä sitä aikaa taas järjestyy neulomiseenkin. Syyskuun ekat 2-3 vkoa olen päättänyt joka tapauksessa olla lomalla. Sitä odotellessa.

 

I haven’t finished any knits lately. Space Invaders socks are in progress as well as Eunny’s Bayerische socks. And they won’t be finished until in September earliest...

 

Niin ja hankintojakin on (luonnolllisesti!) taas tehty. Mulla on ilmeisesti uusi keräilykohde kun nämä tarttuivat kirpparilta mukaan. Kaavoineen kaikkineen.

 

These following items are found from a flea market.

 

824934.jpg

 

824935.jpg

 

 

Vanhemmista kirpparilöydöistä esiteltäköön vielä n. 350g kela valkoista akryyli-mohairia. Maksoi kaikki 2 euroa, joten sulovilen korjasi talteen. Tästä voisi tehdä vaikka pitsihuiveja neulekoneella pukinkonttiin.

 

824945.jpg