Otsikon selitys: välineitä on pakko hankkia, vaikkei niitä ehtisi käyttää. Jos UFO on keskeneräiseksi jäänyt työ, mikä on nimitys sille työlle mikä jää ajatuksen tasolle?

 

Asuuko minussakin pieni askartelija? Ilmeisesti, koskapa kaupasta tarttui taannoin mukaani ihquja kimalleliimoja. Niillä on kiva suttailla joulukortteja =) <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Novitan Redistä piti tulla virkattu kaulakoru firman pikkujouluihin käytettäväksi, mutta eipä sitten tullutkaan (pikkujoulut ehti tulla ja mennä). Ehkäpä sitten ensi vuodeksi…

 

Taito-lehdestä en oikein saanut mitään irti. Ainoa mitä jäi mieleen oli jonkinsortin huivi Salomoninsolmuista. Sitä pitänee kokeilla jahka ehtii.

 

295349.jpg

 

 

 

 

Alkoi kovasti Norottamaaan kun lueskelin niin paljon hehkutuksia tästä guru-langasta. Pakkohan niitä oli tilata (Priimasta). Näistä en raaski tehdä mitään "turhaa".

295350.jpg

3 x Noro Kureyon 157 & 3 x Noro Kureyon 161

 

 

Suomalaisen kirjakaupan alekorista löytyi tämä sukkakirja. Olen sitä hieman ehtinyt selailemaan ja sukkaohjeet vaikuttavat monipuolisilta. Silmään pistää vaan kummallinen kielenkäyttö; kirja vilisee mörvellys -tyylisiä ilmaisuja.

295351.jpg

Kyllikki Mitronen – Liia Vilkkumaa: Sukkasillaan