Pannaanpa tähän vähän esittelyä keskeneräisistä töistä, mikään ei liene vähään aikaan valmistumassa, ainakaan tällä tahdilla.

Baijerilaiset ovat edenneet ekan sukan kantapään ohitse:

654245.jpg

 

Kaverille lahjaksi ovat tulossa nämä Space Invadersit. Lankana Fortissima Socka. Ekat sukat jotka teen tuolla Addin 30cm ja 2mm pyöröllä. Yllättävän hyvin sopeuduin niillä tikuttelemaan, vaikka puikko-osat ovat tosi lyhyet.

654246.jpg

 

Nämä Thujat menevät myös lahjasukiksi. Näissä on lankana pehmeä 100% Lavish -merkkinen alpakka. Ei siis mitkään kulutuskestävät työsukat, mutta nää sopii vetää jalkaan vaikka saunan jälkeen.

654248.jpg

 

Kesken on myös ainakin Laukkuvaihto -laukku, mutta ei siitä paljon enempää vielä tässä vaiheessa :) Lankana käytin siihen Gjestal Spinnerin Cortinaa, joka olikin mulle uusi tuttavuus. Väri on poimittu saajan lempiväriluettelosta, toivottavasti osui oikea sävy.

 

Hankintojakin olen (luonnollisesti...) tehnyt. Nappikaupasta löytyi vyyhdinpuut puoleen hintaan (=15€), ei ollut enää paha raha. Nyt on kaikki vanhat koirankarvalangat siististi kerille kerittynä.

654249.jpg

 

Siskon anoppi jakoi "ennakkoperintöä", tässä mun osuus. Mun kämppä alkaa olla siinä kunnossa, että joka nurkasta pullistelee lankapussia ja -laatikkoa.

654250.jpg