Viime viikonloppuna kävimme Helsingissä vähän leikkimässä turistia. Lankasaalis jäi laihanpuoleiseksi; mm. Priima ja Menita olivat molemmat kiinni. Vihreässä vyyhdessä käytiin ja sieltä lähti mukaan pari alekerää:

751571.jpg

Ja kuin ihmeen kaupalla tämä oli samaa värjäyserää kuin nämä SNY:ltä saamani kerät helmikuussa :)

Jotain lankoja olisi ollut myynnissä myös Taito Shop Helskyssä, mutta siellä mä keskityin lähinnä ihailemaan kierrätysmateriaaleista tehtyjä koruja. Olivat tosi upeita! Erityisesti jäi mieleen vanhoista 5-pennisistä tehdyt rannekorut. Harmi kun tilapäinen pihiys iski juuri silloin enkä ostanut sellaista...


Käytiin myös tässä "amerikanherkkukaupassa". Sieltä saa mm. Kool-aideja muutamaa väriä, mutta minä asioin siellä lähinnä vinegar-maustettujen sipsien takia (nammm...). Kerran olen tilannut postitsekin, toimitus oli tosi nopea. Kool-aideja en ostanut, koska kotona on tämmöinen läjä joka vain odottaa värjäysinspiraatiota (ja ennenkaikkea aikaa siihen). Berry Blue't ovat Topperilta, loput Behnfors'ilta.

727440.jpgSuomalaisen alesta ostamani neulekirja taitaa myös olla esittelemättä.

751600.jpg

Arja: Sie kaipailit jotain lastenneulekirjaa. Mahtoiko se olla tämä? Joutaa kyllä lainaan, jos tästä olisi jotain apua.


Mulla olisi myös muutamia ylimääräisiä kansioita (saatu ihan luvalla töistä). Jos joku tarvitsee (esim. neuleohjeille!), voin tuoda vaikkapa seuraavaan Kotkan neuletapaamiseen. Kuva alla.

751612.jpg